Keith Richardsnak a US Magazine-nak súgta meg, hogy a Rolling Stones-fiúk jó pár év után alkalmanként együtt gyakorolnak Londonban, de Mick Jaggert egyelőre kihagyták a buliból. A pezsgés viszont érthető, hiszen jövőre 50 éves a banda.

Keith Richards kicsit penget

Az 1978-as Some Girls újbóli megjelenése kapcsán a  Rolling Stone-nak nyilatkozó Keith Richards kotyogta ki a tervet, miszerint Charlie Watts, Ronnie Wood és ő a közeljövőben újra összejárnak majd jammelgetni. 

A US Magazine érdeklődésére annyit mondott a gitáros: "Csak pengetünk együtt egy kicsit, mert évek óta nem zenéltünk együtt. Nem feltétlenül a régi dalokat játsszuk, vagy újakat írunk. Csak játszogatunk, leásunk a gyökereinkhez."

Az mindenesetre nem tiszta, hogy Mick Jaggert is meghívták-e a buliba, vagy sem.
"Kezdetnek jó ez így, Charlie, Ronnie és én. Természetesen Mick akkor jön, amikor akar, és biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb beugrik majd, de egyelőre a magunk pecsenyéjét sütögetjük.”

A Rolling Stones 2012-ben lesz ötven éves, ezzel kapcsolatban indult meg újra a zsezsgés a korszakos banda körül. A korábbi hírek szerint Richards mindenképpen benne lenne egy jubileumi turnéban, Wattsnak mindegy, Jagger egyelőre nem tud róla és a Stones tagjaival sem jár össze mostanában.

Ha összejön az évfordulós turné, 1994 után újra szívesen látnánk Budapesten is az elpusztíthatatlan brigádot.

Forrás: musicradar.com


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)