Ha goás vagy, rendesen aludd ki magad péntekre, mert akár harminchat órán át bulizhatsz szinte egyhuzamban két helyszínen, péntek este tíztől vasárnap délelőtt tízig. A Corvin-tetőn kezdődik a tánc a Psychedelic Halloween - The Legends Come Back partyn (headlinerek: Alien Project, Xenomorph), majd szombaton a Dead Persons Day-en (Time in Motion) az R33-ban folytatódik. Részletes, összevont partyajánlónk mellett spéci játékot, halloween-jelmezpályázatot indítottunk az ingyenbelépőkért. És hogy felkorbácsoljuk a részvételi kedvet, bevittük az erdőbe az egyik munkatársunkat, aki felöltötte pénteki vadonhercegnője-jelmezét, és hagyta, hogy kedvünkre fotózzuk. Először mutatjuk a képeket, aztán következik a játék, a nyertesekkel.

Pályázz, bulizz, ingyen - nyertesek

Képet kellett küldeni magadról a Psychedelic Halloween - The Legends Come Back partyra tervezett jelmezeddel a koncertblog1@gmail.com-ra október 31-én, pénteken délután háromig - ha a Halloweenre szerettél volna jegyet, Halloween, ha a Dead Persons Day-re, akkor Dead tárgyú levélben. A leveledbe azt is bele kellett írni, hogy közzétehetjük-e cikkben és-vagy a Facebook-oldalunkon a fotód. Egy jelentkezőtől csak egy levelet vettünk figyelembe.

Nyertesek a Psychedelic Halloweenre: Fekete Balázs és Welsmann Tamás. Nyertesek a Dead Persons Day-re: Battonyai Péter és Horváth Boldizsár. A nyertesek nevét ebben a Facebook-oldalunkon is közöltük. Őket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a partyra bejutás módját.


Részletes, összevont nagyajánló cikk a két hétvégi megagoapartyról!

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party- és koncertbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!