A Stone Roses 16 év utáni visszatéréséről október óta tudunk. A három manchesteri koncertre a bejelentés utáni negyedórán belül elfogytak a jegyek. A sikeren fölbuzdulva máris bejelentették, hogy nyári fesztiválokon is odapirít a brigád. Már biztos, hogy ott lesznek T in the Parkon a skóciai Baladoban, július 6 és 8 között, de terveik között szerepel egy-egy fellépés a spanyolországi Benicassimon és Fuji Rock Fesztiválon Japánban.

T in the Park

Októberi sajtótájékoztatóján jelentették be a Stone Roses eredeti tagjai, hogy 16 év után újra közösen lépnek színpadra.  A banda legismertebb dalai az "I Wanna Be Adored", a "Fools Gold", és körülbelül az összes szám a "Stone Roses" című debütáló albumukról.

A T in the Park szóvivője nem tudta palástolni lelkesedését: „Azt hiszem a földkerekség minden rajongója számára óriási hír a Stone Roses feltámadása, és kétség nem fér hozzá, hogy a  2012-es T in the Park fellépésük a nyár legmeghatározóbb zenei eseménye lesz.”

A koncertre való tekintettel korlátozott számban már december 2-tól kaphatók jegyek a fesztiválra. A többi tikettet meg jövő év elején dobják piacra a július 6 és 8 között zúgó T in the Park fesztiválra.


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)