A novemberi nagy goabulin három, akkor a decemberin hat nagyágyú az Y-Production, a Goa.hu, a Psybaba közös partyján a Dürerben. A hat nagyágyú Ritmo, U-Recken, Para Halu és az Oxidaksi, valamint Slifverberg és Fullip.

psychedelic adventures ritmo u-recken para halu psytrance goa party buli dürer-kert ajánló belépő-nyereményjáték ingyenjegy psyhelp kiállítás shop vásár sonia vetítés zumart psyplanet dekor Oxidaksi Slifverberg fullip goa.hu y-production psybaba a38 tribal market kézműves qy hruscsov dj oleg botond toge liveact progi tech szett Green Moon Science Ltd. EARTHCORE fesztivál ozora ausztrália Trippyhippies Neighbour irgum burgum varázsombor psychotria ikoza comsat petar katsa shark forest dark tribal pollux zegotha

Para Halu Ausztráliában

Mikor lesz? Hogy lesz?

Az igazán remek, egész múlt hétvégét ki- és betöltő A38-as kitérő után a heti goapartyk visszatérnek a Dürer-kertbe. A december 10-i, szombati bulit egybekötötték kiállítással, melyen az idei összes, itt rendezett psy-buli dekorációja megtekinthető, miközben kézműveskegytárgyakat és hasonlókat lehet vásárolni a Tribal Market névre keresztelt zsibvásáron délután öttől. Ez ingyen látogatható, maga a buli este tízkor indul, de arra természetesen már belépőt kell váltani.

Mi lesz?

A goás szubkultúra teljes vertikuma, kiállítás, shopok, majd partyzás hajnalig a stílus nemzetközi és magyar sztárjaival, az egyik legkülönlegesebb psy-alirányzat, a forest extra kiemelésével - és hogy mindezt bírjuk, ismét ott lesz a Psyhelp csapata is, akik vitaminokkal, ásványi anyagos vizekkel, meg hasonlókkal vesznek részt, hogy minél tovább és jobban bírjuk a bulikázást.

Hol lesz, mennyiért?

Helyszín tehát ismét a Dürer-kert, elővételes jegyek korlátozottt számban még háromezerért is elérhetők, utána eggy ötszázassal drágább lesz, a kapunál szombat este meg már egyenesen négyezret kell csengetni a bejutásért.

Headlinerek

A nagyszínpadon Qy, Hruscsov, Botond és Toge és Oleg mellett ez alkalommal Ritmo lemezbemutatója, valamint U-Recken és Para Halu liveactje kerget extázisba. Ritmo Adventures (nyilván innen a party, egyébként nem is csak emiatt adekvát neve) című nagylemeze idén júniusban jelent meg az Ioni Musicnál. Járt idén Ozorán is, elég komolyat rakott, az albumbemutató viszont gyaníthatóan egész más lesz, mint az ottani szett, még ha lesz is átfedés. A lemezt meghallgatva progis-teches másfél órára számíthatunk tőle.

A Dacru Records képviseletében U-Recken idén nem volt a fönt hivatkozott Ozora fesztiválon, így időszerű, hogy elhozták Magyarországra egy külön partyra. Valószínűleg a kiadó által preferált, kvázi veretősnek is hívható fullont fog rakni - végre, és liveacttel készül.

A nagyszínpadon szintén fellép még hazánk világszinten legismertebb psyproducere, Para Halu is, aki legutóbb itthon a szeptemberi Earthdance-en lépett föl. Nemrég az ausztráliai Earthcore fesztiválon játszott, és oly sok világszintű magyar elektronikus zenészhez hasonlóan Magyarországon kívül ő is jóval többet zenél, mint itthon. Ráadásul most jött ki új anyaga, a Green Moon Science Ltd., melyről átfogó képet kaphatunk itt.

A Psybaba dark-terme most a nagyszerű Oxidaksit hozza, ugyancsak liveacttel - nos, ők is megpengették Ozorán is, amiből kiindulva nem lesz kegyelem. Iszonyat veretésre készüljön mindenki, a sebességét tekintve azért vicces köntösben. A duó mellett a Trippyhippies, Neighbour, Irgum Burgum és Varázsombor produkciójára fordíthatunk még figyelmet.

A havi bónusz ezúttal a Psychotria gondozásában létrejött, nagyon izgalmasnak tűnő forest/nightfullon-terem. Itt Ikoza, Katsa & Shark, Comsat & Petar, a svájci Silfverberg, Pollux és Zegotha, illetve az osztrák Fullip szettjét várhatjuk. Mindezek mellett kialakul még egy Tribal nevű részleg is, itt lehet majd eldönteni, hova menjünk, ha elbizonytalanodunk, mire zúzzunk a bő választéktól kissé megzavarodva. A vetítés ismét Sonia dolga, a dekorációt a  Psyplanet és a Zumart készítette el külön erre alkalomra.

Hype

  • Buli előtt kiállítás és zsibvásár
  • Külön forest/nightfullon-terem
  • Para Halu ismét nekünk játszik

Játék

Kikkel közös számait mutatta meg 2014 februárjában a Para Halu az R33-ban? (Segítség akkori ajánlónkban, a helyes válasz: Electrypnose, Fungus Funk, Neuromotor.)

A megfejtéseket december 10-én, szombaton délután háromig várjuk a jatek@koncertblog.hu címre Adventures tárggyal. A helyes megfejtést küldők közül két nyertest választottunk: Ferkó Balázst és Pásztor Attiltá, akik ingyen mehetnek a szombat esti Psychedelic Adventures partyra, a Dürer-kertbe. A nyerteseket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a partyra bejutás módját.