Március 5-én, szombaton a Budapesti Kongresszusi Központban mutatja be tizennyolcadik, Szikraszemű címmel megjelent önálló albumát a Ghymes, a Showtime Budapest szervezésében. A jegyek már kaphatók a Ticket Express hálózatában.

Játszik a Ghymes!

Március 5-én este nem tehetnek mást a Ghymes legnagyobb rajongói, mint hogy célba veszik a Budapesti Kongresszusi Központot. Az ott bemutatandó Szikraszemű című album tizenkét dalába máris bele lehet hallgatni az együttes honlapján.

A már huszonhét éves zenekarban a felvidéki Szarka fivérek képviselik az állandóságot, az új, immár tizennyolcadik önálló album zenéjét is ők ketten szerezték - Gyula három számot, Tamás kilencet. Utóbbi írta a szövegeket is, a hangszerelést meg ketten dobták össze.

A Szikraszeműn Szarka Tamás énekel, hegedül, gitározik és kobzát penget, Szarka Gyula énekel, gitározik, basszusgitározik és bőgőzik. Őket ezúttal Jelasity Péter szoprán- és altszaxofonokonnnal valamint fuvolával, Jász András szaxofonnal, Rácz Zoltán szintetizátorral és nagydobbal, Kún Csaba szintetizátorral, míg Lau János dobokkal egészíti ki.