Élőben közvetítjük a Hobo Blues Band február 11-ei és február 12-ei, azaz pénteki és szombati búcsúkoncertjeit a Koncertblogon. Párosjegyeket is sorsoltunk a HBB búcsújára a Papp László Budapest Sportarénába, a nyertesek a poszt alján olvashatják neveiket, és közöljük a Hobo Blues Band nyilvános főpróbáján fölvett interjúnkat is.

Utoljára a Blues Banddel

A Koncertblog-tévé újra az Arénából közvetít holnap és holnapután este, ezúttal a hazai rocktörténet meghatározó zenekara, a Hobo Blues Band két búcsúbuliját tűzi műsorra élőben, teljes egészében. Hobo azt ígéri, hogy a zenekar úgy 3000 koncertjéhez hasonlóan az utolsónak is lesz egy íve, és azt ezúttal is a jól kigondolt összekötő szövegek kanyarítják majd. Hobo-interjúnk az alábbi videón meg is tekinthető:

 

A jegynyertesek

A február 11-ei, pénteki koncertre Várnai Erzsébet, Tóth Erika és Palotai Péter, míg a szombati bulira Borgai Viktor, Balogh Lóránt, Cseh Szilvia, Zalai Péter és Dombay László nyert párosjegyet.

A jegyátvétel és a bejutás módjáról emailben tájékoztatjuk nyerteseinket.

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra.