A Youtube zenevideós oldalán, a Vevón közvetítik élőben szeptember 23-án a John Legend and the Roots New York-i koncertjét. A show-t Spike Lee rendezi, aki a Billboardnak elmondta, hogy szerinte bűn telefonon mozizni, ezért az iPhone-osokkal nem is folglalkozik, a legalább 15 inch-es monitorokra optimalizálja a mozgóképeket. 

 

A zenekar két nappal a fellépés előtt dobja piacra Wake Up című lemezét, amin tizenegy feldolgozás szerepel a hatvanas-hetvenes évek soul slágereiből. Így Donny Hathaway-től a Little Ghetto Boy, Bill Withers-tól az I Can't Write Left Handed és a Harold Melvin & the Blue Notes-tól a Wake Up Everybody is elhangzik majd a koncerten. 

 

 

 

Az American Express által szponzorált Unstage-sorozatának második online közvetítése lesz ez, az elsőn az Arcade Fire fellépését láthattuk a Youtube-on augusztusban. A Madison Square Gardenben megrendezett koncert felvételeit Terry Gilliam rendezte, és ott is - ahogy a mostanin is - választhatott az online közönség, hogy melyk kamera képét szeretné nézni.

 

Az American Express további koncertközvetítéseket is tervez ebben az évben, de konkrét fellépőkről még nem tájékoztatták a közt.