A Cha Cha Cha Classic címszóval új havonta dübörgő, az ezredfordulóra visszatekintő partysorozatot indít DPU szombat este. „Akkor most Est FM szettet játsszak?” – kérdezte Izil a szervezőktől.
Amikor minden második vállalkozást XY 2000-re kereszteltek, amikor befejezték a Szomszédok teleregényt, vagy amikor még csak ácsingóztunk az EU-csatlakozásra - a Kálvin téri aluljáróban, pontosabban a Cha Cha Chában reggeltől-estig, estétől-reggelig tartott a hepaj hétköznapon és hétvégén egyaránt.
Ezt az érzést idéznék havonta egyszer a Délinél, az azóta a rendszeres bulizásból kiöregedett egykori trükkös seggűeknek és géppuska lábúaknak vagy az érdeklődő fiatalabbaknak. Kézenfekvő, hogy az emlegetett időszakban fénykorát élő Est FM dj-i, Izil és Superman back to backeznek, rajtuk kívül a házigazda dj Toonite és Adamo pörgetik az alkalomra leporolt lemezeiket.
A díszletek is ezredfordulósak lesznek szombaton a DPU-ban, ahol a nyár folyamán áthelyezték a dj-pultot és ahova zsír új Martin Audio hangrendszer is került. Ennyivel is jobban szólnak majd a tíz-tizenkét éves track-ek, mint annak idején az aluljáróban.

Cha-Cha-Cha Classic címszóval új, havonta dübörgő, az ezredfordulóra visszatekintő partysorozatot indít a DPU október 30-án, szombat este. "Akkor most Est FM-szettet játsszak?" - kérdezte Izil a szervezőktől.

 

 

A Kálvin téri Cha Cha Cha

 

Amikor minden második vállalkozást XY 2000-re kereszteltek, amikor befejezték a Szomszédok teleregényt, vagy amikor még csak ácsingóztunk az EU-csatlakozásra - a Kálvin téri aluljáróban, pontosabban a Cha-Cha-Chában reggeltől estig, estétől reggelig tartott a hepaj hétköznapon és hétvégén egyaránt.

 

Ezt az érzést idéznék havonta egyszer a Délinél mindössze ötszáz forintért, az azóta a rendszeres bulizásból kiöregedett egykori géppuskalábúaknak, vagy az érdeklődő fiatalabbaknak. Kézenfekvő, hogy az emlegetett időszakban fénykorát élő hajdani Est FM dj-i, Izil és Superman back-to-backeznek, rajtuk kívül a házigazda dj Toonite és Adamo pörgetik az alkalomra leporolt lemezeiket.

 

 

A DPU


A díszletek is ezredfordulósak lesznek szombaton a DPU-ban, ahova a nyáron zsír új Martin Audio hangrendszer is került. Ennyivel is jobban szólnak majd a tíz-tizenkét éves trackek, mint annak idején az aluljáróban.