Péntek este valóságos házibulivá alakul az A38 hajó a pimaszul fiatal dj-sztár, Hucci jóvoltából. A húsz alatti trappert a Next Level hozza Budapestre, és tényleg, nem kamuzunk, óriási buli várható. Megvannak a jegynyertesek.


Hucci aka Ollie O'Neill (parádés a polgári neve is, ahogy a művészneve is, mely a Gucciból jött, akárcsak a logója) brightoni illetőségű, abból a városból érkezett tehát, ahonnan például olyan nevek, mint Bonobo vagy épp Dave Clark... Volt tehát honnan vennie az ihletet emberünknek, aki azonban mégis inkább az USA déli részéről származó trap útját kezdte taposni.

Tizennyolc-tizenkilenc éves kora ellenére mégse a műfajra jellemző és az Amerikában népszerű harsányságot választotta magának. Zenéje mély, szubbasszusos, egyszerűen dallamos, de nagyon-nagyon bulizós. Őszinte egyszerűség - sokan így jellemzik a zenéjét, egyben a "Soundcloud-generáció" zászlóvivőjének tartják.

Tizenhat évesen robbant be a köztudatba, és ezután nem sokkal, tizenhat-tizenhét évesen (!) első külföldi fellépése éppen Budapesten volt. Azóta persze körbejárta a világot, és most visszatér oda, ahonnan annak idején elkezdete hódító útját.

Rajta kívül B'andre (Next Level/Feelgood), dj N1ce (Snapback/Onehundred) és Skurde (Elevated) pakol majd az éjjel fél tizenkettes kezdésű bulin (előtte Simon Phillips and Protocol II koncertje lesz a hajón).

A két olcsóbb kategóriájú jegyek, a kilencszázkilencven és az ezernégyszázkilencven forintosak már rég elfogytak, most már kétezerért lehet kapni (de egy tízest kapsz vissza). Vagy nálunk nyerni.

Játék, nyertesek

Kit hozott a hajóra szeptemberben a Next Level? (Segítség akkori ajánlónkban, a helyes válasz: Snails.)

A megfejtéseket a jatek@koncertblog.hu-ra vártuk május 8-án, pénteken délután háromig Hucci tárggyal. A helyes megfejtést küldők közül két nyertest választottunk: Mozsár Pétert és Ványi Erzsébet Bernadettet, akik ingyen mehetnek a ma esti Next Level: Hucci partyra, az A38-ra. A nyertesek nevét a Facebook-oldalunkon is közöltük, őket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a partyra bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party- és koncertbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!