Most hétvégén két napon át mesebeli hergenőket és a hozzájuk alanyi jogon járó hőseiket láthatjuk a Budapest Sportarénában, a Disney on Ice előadásokon. Varázslatos produkció ez, melyet először harminc évvel ezelőtt álmodtak jégre, és azóta is, időről időre nagy sikerrel mutatják be a világ minden táján. Kisorsoltuk a párosjegy nyertesét a hétvégi Hercegnők és hősök előadásra.

 

Walt Disney csodavilága 1923 óta része több generáció életének, az általa megalkotott több tucat mesehős családok millióinak varázsolt mosolyt az arcára. A Disney on Ice produkció ismét díjnyertes jégtáncosokból álló nemzetközi táncművészcsapat előadásában, lenyűgöző díszletek között, jól ismert rajzfilmslágerek dallamára elevenedik meg.

Láthatjuk például a kis hableány, Ariel vágyakozását a tenger mélyéből a hullámok feletti világba, vagy Fülöp herceget, és harcát a gonosz Demónával, aki tüzet okádó sárkánnyá változtatva akarja megakadályozni, hogy a hős felébressze Csipkerózsikát évszázados álmából. Az Ezeregyéjszaka szépséges Jázminja Aladinnal együtt egy egészen új világot fedezhet föl, vagy amint Hamupipőke, Belle, Hófehérke és Tiana álmai válhatnak valóra. Bemutatkozik a Disney legújabb hercegnője, Aranyhaj is.

1981-ben, harminc éve állították első ízben jégre az emberi tulajdonsággal felruházott, azóta védjeggyé vált Mickey egeret és barátait. Az utazó produkció magas színvonalára a számtalan profi jégtáncos mellett a kiemelkedő alkotógárda is garanciát jelent, hiszen óriási kihívásokkal kell megküzdenie mind a táncosoknak, mind a jelmez- és díszlettervezőknek, hogy a tökéletes Disney-látvány mellett korcsolyázásra, akrobatikus elemekre tökéletesen alkalmas kellékeket alkossanak. Ami viszont nekünk is igazán rendíkvülivé teszi a december 17-i és 18-i budapesti előadást, az a Disney on Ice történetének első magyar származású jelmeztervezője, Somogyi Ilona.

Ha szerettél volna párosbelépőt nyerni az eseményre, akkor az alábbi kérdésre kellett válaszolni december 16-án, pénteken délig a jatek@koncertblog.hu címre küldött mailben (a levél tárgya Disney on Ice kellett hogy legyen):

Mi volt a címe a Cirque de Soleil legutóbbi produkciójának, mellyel hazánkba látogattak?

A helyes válaszhoz egy korábbi cikkünkben volt segítség, kattints ide! A helyes válasz: Saltinbamco. A párosjegyet Drajkó Anett nyerte - őt e-mailben értesítettük, egyben közöltük a bejutás menetét. Gratulálunk a nyertesnek!
 

Lájkold Facebook-oldalunkat és iratkozz föl levelezőlistánkra (küldj egy mailt az info@koncertblog.hu címre Live tárggyal), hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)