Az Oscar-díjra jelölt Ray című film producere, Stuart Benjamin a new yorki Broadway-n mutatná be a sztori musical változatát, de a úgy tűnik az elsőszámú befektető-jelölt átverte a producert. Pör!
Stuart Benjamin  9 millió dollár elmaradt kifizetése miatt perli Maurice Grantet. A kereset szerint ennyit ígért Grant a "Ray Charles LIVE!" musical színpadra állításához.
Benjamin magánvagyonából áldozott több százezer dollárt a projekt életben tartásáért. Állítása szerint más befektetők is érdeklődtek a produkció iránt, melyeket Grant kérésére utasított el, aki így kizárólagos befektető/producer lehetett volna.
Ennek ellenére Grant legelső, 150.000 dolláros csekkje is fedezet nélkülinek bizonyult, továbbá Benjaminék szerint egy februárban esedékes, nagyon fontos 2 millió dolláros és az azt követő nyárig esedékes kifizetésekre sor sem került. Ekkor Benjamin ügyvédje fizetési felszólítást küldött Grantéknek. A bíróságra benyújtott 20 millió dolláros kereset végül csalásról, és a jóhiszeműségen alapuló szerződés megszegéséről szól legalább.
Az éppen a new yorki Broadwayt ostromló Ray Charles Live-ot  2007-ben már bemutatták a pasadenai Playhouse-ban. A darab egy utolsó - önéletrajzi - stúdióalbum rögzítése közben ábrázolja az énekest..
Forrás: Hollywood Reporter

Az Oscar-díjra jelölt Ray című film producere, Stuart Benjamin a New York-i Broadwayn mutatná be a sztori musicalváltozatát, de úgy tűnik, az első számú befektetőjelölt átverte a producert. Pör lesz a dologból!

Ray

Stuart Benjamin 9 millió dollár elmaradt kifizetése miatt perli Maurice Grantet. A kereset szerint ennyit ígért Grant a Ray Charles LIVE! című musical színpadra állításához - írja a Hollywood Reporter.

Benjamin magánvagyonából áldozott több százezer dollárt a projektre. Állítása szerint más befektetők is érdeklődtek volna a produkció iránt, akiket a kizárólagosságra törő Grant miatt kosarazott ki.

Ennek ellenére Grant legelső, 150 ezer dolláros csekkje fedezet nélkülinek bizonyult, továbbá Benjaminék szerint egy februárban esedékes, nagyon fontos 2 millió dolláros és az azt követő, nyárig ígért kifizetésekre sor sem került. Ekkor Benjamin ügyvédje fizetési felszólítást küldött Grantnek, aki ezekre nem reagált. A bíróságra benyújtott 20 millió dolláros kereset végül csalásról és a jóhiszeműségen alapuló szerződés megszegéséről szól.

Az éppen a New York-i Broadwayt ostromló Ray Charles LIVE!-ot  2007-ben már bemutatták a pasadenai Playhouse-ban. A darab egy utolsó - önéletrajzi - stúdióalbum rögzítése közben ábrázolja az énekest.

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra.