A Budafoki Dohnányi Zenekar az elmúlt két évben rengeteg sikeres koncertet adott, speciális filmzenei tematikájú estjeivel. Frenetikus élmény, amikor egy komplett szimfonikus zenekar kedvenc filmed kedvenc főcímzenéjét játssza el, miközben a kivetítőn e filmek jeleneteit láthatod. Hamarosan rendhagyó premiert tartanak az Arénában, klikk a részletekért!

A Budafoki Dohnányi Zenekar filmzenés karrierjük csúcspontjának ígérkezik február 11-én a Showtime Budapest szervezésében tartandó koncertjük. Ennek keretében Hollerung Gábor zeneigazgató vezényletével rendkívül széles zenei kínálattal várják a film, a zene és a filmzenék rajongóit Papp László Budapest Sportarénába

Az est különlegessége, hogy – a népszerű főcímdal mellett – a Star Wars széria több epizódjából is felcsendülnek majd részletek. Ehhez hasonló Star Wars-szvit még soha nem hangzott el Magyarországon, így premiernek számít. E csodálatos dallamok szerzője, napjaink legnagyobb filmzene komponistája, John Williams munkásságának amúgy is kiemelt teret szentel a zenekar, hiszen más kasszasikerek (Jurassic Park, Harry Potter, Indiana Jones, E.T.) zenéje sem hiányzik majd a programból.

A zenekar külön blokkot szentel az olimpiai tematikájú alkotásoknak (Olimpiai fanfár, Tűzszekerek, Szabadság, szerelem), de olyan filmzenék feldolgozásai is szerepelnek a műsorban, mint a Tenkes kapitánya, a Valami Amerika, az Elton Johnnal világslágerré lett Oroszlánkirály, vagy Morricone örökbecsűje, a Volt egyszer egy vadnyugat.

Lájkold Facebook-oldalunkat és iratkozz föl levelezőlistánkra (küldj egy mailt az info@koncertblog.hu címre Live tárggyal), hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)