Ha azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa, akkor jól hiszed. Bródy János, a legendás, többek között Kossuth-díjjal is jutalmazott Illés együttes oszlopos tagja nagyszabású koncert keretében mutatja be az idén, Az Illés szekerén címmel megjelent szólóalbumát. Most két jegyet nyerhetsz a december 20-i, tehát holnap esti koncertre!

Bródy János karrierje a hatvanas években kezdődött, és az időközben legendássá lett Illés együttessel a magyar rocktörténelem örökös tagjává vált. Szólózenészként továbbra is aktív, idén jelent meg Az Illés szekerén címmel legújabb lemeze. A hatvanas évei közepén járó zenész a sajátos, olykor irónikus, olykor áthallásos, de mindenképpen átgondolt, sajátos stílusában reagál az őt körülvevő világra.

A holnap esti, Syma Csarnokban megrendezendő lemezbemutatón korábbi zenésztársai is közreműködnek, és természetesen a régmúlt nagy slágerei is előkerülnek.

Jegyek még a helyszínen kaphatóak!

Ha szerettél volna jegyet nyerni a koncertre, az alábbi kérdésre kellett válaszolnod e-mailben, a jatek@koncertblog.hu-ra küldött, Bródy tárgyú levélben:

Hány Zorán-lemez jelent meg összesen eddig?

A helyes válaszhoz egy korábbi a bejegyzésünkben találsz segítséget, itt; a helyes válasz 23. 

Nyertesek: Közepesy Annamária, Mlecsenkov András. Őket e-mailben értesítettük, egyben közöltük velük a koncertre bejutás menetét. Gratulálunk nekik!


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!
 

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)