Csütörtök este zavar támadt a térerőben, ezért tervünkkel ellentétben nem tudtuk élőben közvetíteni a Rocklitera című kötet Nemjuci koncerttel súlyosbított bemutatóját, ezt péntek este 9-től felvételről pótoljuk. De nem ér ezzel véget a Koncertblog-tévé péntek éjszakából, szombat hajnalba hasító műsora. A Nemjuci-koncert felvétele után darenbéz partyt közvetítünk a Blogból.

Meghirdettük a játkunkat a közelmúltban megjelent Rocklitera című kötetért és alaposan behrangoztuk a könyvbemutató bulisorozatot. Csütörtök este performanszokkal és Nemjuci koncerttel üdvözölték a szóbanforgó novellás kötetet a Dobozban. Érdemes belekukkantani a buli 9-kor kezdődő felvételébe.

Mire a Nemjuci-koncert lepörög, a Blogban a buli bepörög. 11 körül kapcsolunk az ex-Jailhouse-ba, ahol akkor a kiírás szerint Android és Khais töri az ütemet. Majd pontban éjfélkor a pesti darenbéz szcéna régi arca, Bal következik, hadd x-eljenek a fiatalok. Fél 2-kor kerül sorra a szlovák Dephzac, aki hamarosan Londonba költözik. Ezért meglehet, hogy jódarabig a szombat hajnali lesz az utolsó fellépése a környéken. 3-tól végül Inward Phase zenél kakasszóig.


Lájkold Facebook-oldalunkat és iratkozz föl levelezőlistánkra (küldj egy mailt az info@koncertblog.hu címre Live tárggyal), hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)