A Crazy Styles szervezőcsapatnak valamivel jobban megy a booking, mint a közönségszervezés. A legjobb rappereket hozzák Pestre, de Busta Rhymes show-jához ezúttal erős választásnak tűnt az Aréna. A máskor, így a 2004-es Szigeten is tízezreket mozgató Busta nem jött zavarba a hatalmas csarnokban lézengő ezer ember miatt. Igaz, hogy az az ezer azért kitett magáért.

A Crazy Styles szervező csapatnak valamivel jobban megy a booking, mint a közönségszervezés. A legjobb rappereket hozzák Pestre, de Busta Rhymes show-jához ezúttal erős választásnak tűnt az Aréna. A máskor, így a 2004-es Szigeten is tízezreket mozgató Busta nem jött zavarba a hatalmas „Papplaciban” lézengő ezer ember miatt, igaz, hogy az az ezer azért kitett magáért.
Az ő nagy ovációjuk közepette gyújtott rá egy kiállásnál Busta Flipmode Squados rappertársa egy mozsárágyú alakú spanglira. Majd szertartásos mozdulatokkal demonstratíve elszívták azt a hiphop arcok a színpadon, miközben a biztonságiak két másodperc alatt teremtek a küzdőtéren óvatlanul rágyújtó fizető vendégek mellett, figyelmeztetve őket, hogy nem dohányzó területen staubolnak.
Hogy ez afféle polgárjogi harc Bustáék vagy esetleg a show-hoz tartozó fölösleges latabárkodás, azt mindenki döntse el ízlése szerint. Ha már önhibánkon kívül közvetíteni nem tudtuk a bulit, álljon itt egy kedves olvasónk okos telefonnal fölvett videója az ominózus esetről:A Crazy Styles szervező csapatnak valamivel jobban megy a booking, mint a közönségszervezés. A legjobb rappereket hozzák Pestre, de Busta Rhymes show-jához ezúttal erős választásnak tűnt az Aréna. A máskor, így a 2004-es Szigeten is tízezreket mozgató Busta nem jött zavarba a hatalmas „Papplaciban” lézengő ezer ember miatt, igaz, hogy az az ezer azért kitett magáért.

Az ő nagy ovációjuk közepette gyújtott rá egy kiállásnál Busta Flipmode Squad-os rappertársa egy mozsárágyú alakú spanglira, Miközben a két hiphopper a színpadon szertartásos mozdulatokkal demonstratíve elszívta a magáét, a biztonságiak két másodperc alatt ott termettek a küzdőtéren óvatlanul rágyújtó fizetővendégek mellett, figyelmeztetve őket, hogy nemdohányzó területen staubolnak.

Aztán hogy Bustáék látványos színpadi pippantása afféle polgárjogi harc része, esetleg a show-hoz tartozó fölösleges latabárkodás, azt mindenki döntse el ízlése szerint. Ha már önhibánkon kívül közvetíteni nem tudtuk a bulit, álljon itt egy kedves olvasónk okostelefonnal fölvett videója az ominózus esetről: