Busta Rhymes és Deák Bill koncertjein kívül Pesti Est(ek)-et, Fiatal Vállalkozók Hetét záró minifesztet, "A koncert 2010"-et, a kutya vacsoráját, valamint a megasztárosok és az x-faktorosok klubestjeit ajánljuk a hétvégére és a jövő hét elejére.

Busta Rhymes és Deák Bill koncertjein kívül Pesti Est(ek)-et Fiatal Vállalkozók Hetét záró minifesztet, „A koncert 2010”-et, valamint Megasztárosok és X-Faktorosok klubestjeit ajánljuk.
Ahogy arról korábbi posztunkban beszámoltunk péntek este tíz percet közvetítünk a jeles amerikai rapper, Busta Rhymes koncertjéből pénteken, előtte pedig a hazai szcéna össznépi jamjét végig mutatjuk a Papp László Budapest Sportarénából. Ugyancsak pénteken rendezik Deák Bill Gyula szintén beharangozott évfordulós buliját, a Negyven év blues-t a Syma Csarnokban, csak egy ugrásra a BS-től.
Ma este az A38 hajóra némi rock zúzás miatt érdemes lenézni, ahol a Pest Est(ek) sorozat keretében a Hallowoodoo, az Irie Rock Trio és a Mocsok 1 kölykök zenélnek., elvileg este nyolctól. A hetedik kerületi Old Man’s-ben ezalatt a fülbemászó slágerek szakértő brigádja a Bonbon koncertezik, este kilenctől.
Holnap este a Deák téri Gödörbe a Világgödör program csalogat, ahol a Nemjuci műsora alapozza a hangulatot. A francia Inspector Cluzo produkciója után meg arra a kérdésre kapjuk meg választ, hogy komolyan vehető-e egy rockbanda, ha a Rózsaszin Párduc-filmek felügyelőjétől kölcsönzi a nevét. A hatvanas években fiatalok szerint Poór Pétert már akkor is csak az öregek szerették, ehhez képest még 2010 novemberében, most pénteken is dalolni kezd az egykori táncdal király, méghozzá a Fészekben.
A napok óta több helyszínen folyó Fiatal Vállalkozók Hete egy minifesztiválba torkollik szombat estére, a Corvinus Egyetemen, azaz a Közgázon. Az este nyolctól kakasszóig tartó több termes bulin sokak között föllép a Balkán Fanatic, a Riddim Colony, a Brains, Akkezdet Phiai vagy a Vadfruttik. A Rocktogonban ezalatt (este nyolctól), egy régi banda, a Sex Action tolja egy celebbel a dobok mögött.
A Művészetek Palotájának Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermébe világi roma jazz zene miatt érdemes gyülekezni vasárnap este hét előtt. „A koncert 2010” elnevezésű rendezvényen Balogh Kálmán és a Gipsy Cimbalom Band, Lajkó Félix valamint Marko Marković működik közre.
Hétfő este Varga Líviusz Quimby melletti másik zenekara, A Kutya Vacsorája mutatja meg magát az Instantban. Szerencsére már Robin Williams tribute banda is működik Magyarországon, ők játszanak az Old Man’s-ben hétfőn.
Akinek kevés a tévéből csorduló Megasztár adag, annak érdemes fölkeresni a B7 klubot kedd este, ahol az addigra versenyben lévő öt Mega mellett a már kiesettek is énekelnek. Lesznek Fivérek, komédiások, dívák és férfias magas c-k.
Az X-Faktorban hatan maradnak jövőhétre, de szerdai klubkoncertjükön ott lesz az egész brigád, talán még a Mentorok is. Nagy Feró talán még egy ”yeah”-t is benyög a mikrofonban az ifjú Vastag Csaba tini-lány rajongóinak kedvéért. A bulit Blahához közeli Corvin épület első emeletén rendezik.

The Inspector Cluzo

A jeles amerikai rapper, Busta Rhymes péntek este a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik, a produkcióból tíz percet közvetítünk, sőt előtte a hazai szcéna össznépi jamjét is megmutatjuk. Ugyancsak pénteken rendezik Deák Bill Gyula szintén beharangozott évfordulós buliját, a Negyven év bluest a Syma Csarnokban, csak egy ugrásra a BS-től.

Csütörtökön az A38 hajóra némi rockzúzás miatt érdemes lenézni: a Pest Est(ek) sorozat keretében a Hollywoodoo, az Irie Rock Trio és a Mocsok 1 kölykök formáció zenél, elvileg este nyolctól. A hetedik kerületi Old Man'sben kilenctől a fülbemászó slágerek szakértő brigádja, a Bonbon koncertezik.

Holnap este a Deák téri Gödörbe a Világgödör program csalogat, ahol a Nemjuci műsora alapozza a hangulatot. A francia Inspector Cluzo produkciója után meg arra a kérdésre kapjuk meg a választ, hogy mennyire vehető komolyan egy rockbanda, ha a Rózsaszin Párduc-filmek felügyelőjétől kölcsönzi a nevét. A hatvanas években fiatalok szerint Poór Pétert már akkor is csak az öregek szerették, ehhez képest most pénteken is dalra fakad a Fészekben az egykori táncdalkirály.

A napok óta több helyszínen folyó Fiatal Vállalkozók Hete egy minifesztiválba torkollik szombat estére, a Corvinus Egyetemen, azaz a Közgázon. Az este nyolctól kakasszóig tartó, többtermes bulin többek között föllép a Balkán Fanatic, a Riddim Colony, a Brains, Akkezdet Phiai és a Vad Fruttik. A Rocktogonban ezalatt (este nyolctól) a Sex Action tolja, egy celebbel a dobok mögött.

Művészetek Palotájának Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermébe világi roma zenére gyülekezik a közönség vasárnap este hét előtt. A koncert 2010! elnevezésű rendezvényen Balogh Kálmán és a Gipsy Cimbalom Band, Lajkó Félix, valamint Marko Markovic közreműködik.

 

Hétfő este Varga Líviusz Quimby melletti másik zenekara, A Kutya Vacsorája mutatja meg magát az Instantban. Szerencsére már Robin Williams tribute-együttes is működik Magyarországon, ők játszanak hétfőn az Old Man'sben.

Akinek kevés a tévés Megasztár-adag, annak érdemes fölkeresni a B7 klubot kedd este, ahol az addigra versenyben maradó öt Mega mellett a már kiesettek is énekelnek. Lesznek Fivérek, komédiások, dívák és férfias magas c-k.

Az X-Faktorban hatan maradnak a jövő hétre, de a szerda esti klubkoncerten ott lesz az egész brigád, még a mentorok is. Nagy Feró talán még egy "yeah"-t is benyög a mikrofonba. A tehetségek a Blahához közeli Corvin-épület első emeletén énekelnek.