Az Aréna-koncert címmel rendezik meg az X-Faktor karácsonyi buliját a Papp László Budapest Sportarénában december 22-én, szerdán este. A gigashowban - melynek egy részét reményeink szerint majd közvetíthetjük is - természetesen énekel az RTL Klub húzóműsorának mind a tizenkét döntőse, sőt a mentorok is jelen lesznek, de lefogadnánk, hogy más hazai sztárok is emelik majd az est fényét. A jegyek máris kaphatók az eventim oldalán, három párosjegyet pedig a Koncertblog szerencsés olvasóinak ajánlott föl a szervező Showtime Budapest. Jegynyerős játék a poszt végén!

AAréna-koncert címmel rendezik az X-Faktorosok karácsonyi buliját a Papp László Budapest Sportarénában, december 22-én, szerdán este. A giga rendezvényen természetesen énekel az RTL Klub húzó műsorának mind a tizenkét döntőse, sőt a mentorok is jelen lesznek, de lefogadnánk, hogy más hazai sztárok is emelik majd az est fényét. A jegyek máris kaphatók a Tex hálózatán.
Mind a tizenkét X-Faktor döntős, így a Non-Stop, a Summer Sisters, Mimi és Gergő, Janicsák Veca, Domokos Fanni, Shodeinde Dorka, Vastag Tamás, Király L. Norbi, Takács Nikolas, Vastag Csaba, Wolf Kati és Szabó Mariann is  dalra fakad december 22-én az Arénában, valószínűleg két-két nóta erejéig. Egyikük-másikuk olyan dalt is elénekel, melyet a műsorban nem hallhattunk. Az Aréna-Koncerten a mentorok, Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter és Malek Miklós is ott lesznek, de az hogy ők énekelnek-e, egyelőre még meglepetés.
Az eseményen kétszáz ember (öltöztetők, fodrászok, sminkesek, énektanárok és látványtervezők) összmunkáját élvezhetik majd a koncertre bejutó X-Faktor fanok, köztük az az ezer szerencsés, akik a legjobbnak számító kiemelt állóhelyi részre váltanak jegyet.  Az énekesek x-es hangja vagy egyénisége mellett a több koreogreáfus álmait színpadra vivő tizenhat táncos is hozzáadja a magáét a showhoz. A műsorvezetők akár a tévé adásokban, a koncerten is Ördögh Nóri és Sebestyén Balázs lesznek.
A jegyekre pedig már epillanatban is le lehet csapni a tex.hu oldalon.Az Aréna-koncert címmel rendezik az X-Faktorosok karácsonyi buliját a Papp László Budapest Sportarénában, december 22-én, szerdán este. A giga rendezvényen természetesen énekel az RTL Klub húzó műsorának mind a tizenkét döntőse, sőt a mentorok is jelen lesznek, de lefogadnánk, hogy más hazai sztárok is emelik majd az est fényét. A jegyek máris kaphatók a Tex hálózatán.

Király L. Norbi is ott lesz az Arénában

Mind a tizenkét X-Faktor-döntős, így a Non-Stop, a Summer Sisters, Mimi és Gergő, Janicsák Veca, Domokos Fanni, Shodeinde Dorka, Vastag Tamás, Király L. Norbi, Takács Nikolas, Vastag Csaba, Wolf Kati és Szabó Mariann is  dalra fakad december 22-én az Arénában, valószínűleg két-két nóta erejéig.

Egyikük-másikuk olyan dalt is elénekel, melyet a műsorban nem hallhattunk. Az Aréna-koncerten a mentorok - Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter, Malek Miklós - is ott lesznek, de hogy ők énekelnek-e, egyelőre nem tudni.

A videón az RTL Klub félvétele látható

Az eseményen kétszáz ember (öltöztetők, fodrászok, sminkesek, énektanárok, látványtervezők és színpadmesterek) összmunkáját élvezhetik majd a koncertre bejutó X-Faktor-fanok, köztük az az ezer szerencsés, akik a legjobbnak számító kiemelt állóhelyi részre váltanak jegyet.

Az énekesek x-es hangja vagy egyénisége mellett a koreogreáfusok álmait színpadra vivő tizenhat táncos is hozzáadja a magáét a showhoz. A két műsorvezető, akárcsak a tévéadásokban, a koncerten is Ördögh Nóri és Sebestyén Balázs lesz.

Ha a teljes show-t nem is, de egy részét remélhetőleg azok is megnézhetik majd, akik nem jutnak el a bulira, terveink szerint ugyanis néhány számot közvetíteni fogunk itt, a Koncertblogon.

Nyerj jegyet!

A jegyekre már e pillanatban is le lehet csapni az eventim oldalán. Három szerencsés pedig párosjegyet nyer, ha az alábbi kérdésre adott helyes válaszát december 20-án éjfélig elküldi a jatek@koncertblog.hu email címre, "X-Faktor" tárggyal.

Melyik évben jelent meg Deák Bill Gyula Bűnön, bánaton, börtönön túl című albuma? - a válaszhoz segítség itt.

A nyertesek névsorát december 21-én délig itt, ebben a posztban közöljük.