A januári Hux Flux liveact után ismét exkluzív előadással várja az R33 a goásokat, ráadásul mindjárt kettővel. A modellből lett orosz dj-csaj, Z-Cat érkezik, illetve az első számú hazai psytrance-előadó, a Para Halu. Jegynyertesek a cikk végén.

Fotómodellből lett psy-djane

Djane Z-Cat orosz dj- és producercsaj, keményebb vonalas, igazi éjszakai fullonzenéket játszik, de mégse darkpsy-t. Fotómodellből lett dj, és érdekes, hogy épp a psy-t választotta, Magyarországon egy ilyet se ismerünk, nálunk a modellből dj-vé avanzsált hölgyek valahogy a (populáris) house-t választják... Az orosz TLN partyszervező csapat tagjaként számos nemzetközi sztárelőadó Oroszországba vitele is a nevéhez fűződik. Első magyar bulijában új, Reflected című albumát is bemutatja.

A Para Halu idei egyelőre egyetlen konfirmált magyar fellépése lesz szombat este az R33-ban. Különleges kétórás programmal készül, direkt erre a bulira, továbbá megmutatja legújabb, még kiadatlan zenéit.

Például a Z-Cathez hasonlóan orosz Fungus Funkkal, a francia Neuromotorral és a svájci Electrypnose-zal friss és közös munkáit is le fogja játszani, ezek kozott vannak "versus-számok" és remixek is. Ezeken dolgozott mostanség, és ezeket jelenteti meg a következő hónapokban a saját kiadóján a Psylife-on. Ráadásul úgy tudjuk, hamarosan interjút ad az Origo zeneoldalának, a Quartnak, ami komoly lépés egy psy-előadó pályafutásában, azt jelenti, hogy zenéiért már nem csak a közönsége rajong, hanem végre az ún. zenei szakma is - végre, érdemeinek megfelelően - komolyabban fölfigyelt rá.

A partyt este tízkor az egyik szervező, az Y-Productionnal a legtöbb hazai nagy goapartyt szervező Hruscsov kezdi. Éjfélkor érkezik Petar (Psychotria Records), akit másfél órás szettje után Z-Cat követ. Fél négykor lép színpadra a Para Halu, majd fél hatkor Ph (Y-Production/Psyplanet), reggel hétkor Snag (Y-Production) live-val és dj-szettel. A bulit a fél kilenckor kezdő Kugler (Psychedelia Crew/Future Tribe/Psyfreq) zárja. A vizuál Sonia Libellula dolga lesz, a dekort a Psyplanet csinálja. Belépő kétezer-ötszáz forint, vagy nálunk nyerni is lehet.

Játék és nyertesek

Melyik számmal zárta tízéves évfordulójára kiadott ingyenlemezét a Para Halu? (Segítség az erről szóló korábbi cikkünkben, a helyes válasz: Orange Dreams.)

A megfejtéseket a jatek@koncertblog.hu címre vártuk Z-Cat/Para tárggyal szombaton délután ötig. A helyes megfejtést beküldők között két nyertest választottunk, akik ingyen mehetnek a Z-Cat Live - Para Halu Exclusive Live partyra, az R33-ra: Felhévízi Balázst és Polgárdi Attilát. A nyertesek a Facebook-oldalunkon is közöltük. Őket e-mailben értesítettük, egyúttal tudattuk velük a partyra bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!