Pénteken a németországi techhouse- és technoepicentrumból, Berlinből érkezik a várótermekben eltöltött percek Guinness-rekordere, Thomas Schumacher. Az Astronaut Music és a Be Massive összefogásával megvalósuló estére indítottunk jófajta játékot, melynek megvannak a nyertesei (helyszín a Corvin-tető). A pontos dátum pedig október harmincadika, péntek.

A nyolcvanas évek végét már a pultban ünneplő brémai srác majd' harminc éve okoz folyamatos fennforgást a világ azon pontjain, ahova esténként betoppan. Eklektikus szettjeiben erős alapot jelent a detroiti technó az acidhouse, valamint a tört- és hiphopos hangzásvilág. A kilencvenes évek közepén kőkemény elhivatottságának köszönhetően sorra jelentek meg Bush (Ficken) a Superstition és a saját kiadójánál, a Spiel-Zeug Schallplattennél fincsibbnél fincsibb mixei és remixei.

De az igazi falrobbantást első önálló albumával 1998-ban viszi véghez. S innentől nincs megállás. Exkluzív mixeket rejtő táskájával vasalja végig a világot. Legyen az egy nyolcvanezres laza Parádé Mexikóvárosban, vagy egy alagsori óriásbuli Japánban, az élmény felejthetetlen. Mivel számtalan fellépései közepette sem forgácsolodik szanaszét, 2000-ben még nagyobb dobást jelentő albuma hallatán a világ letérdel a lábai elé. Öt évvel később pedig már hever, a Home-mal - High on you!

Ahogy a homokorán a homokszemek pörögnek csöndesen lefelé, valahogy úgy finomodik ő is. Az odabaszós erőszakból egy érzelemdús, fenségesen okosschumacheres technóvá érik benne a kor és a tapasztalat. Ennek kvinteszenciáját a legfrissebb mixében most meg is csodálhatjátok:

Az péntek este folyamán a miszter éjjel egykor lép a világot jelentő deszkákra, az őt  felvezető The Lucky23 és Goodspeed után. Az táncos lábak egyenes vonalú egyenletes mozgásról hátomtól hajnalig aztán Metha és Rich gondoskodik.

A jegyek elővételben kétezer, az ajtónál pedig már kéterzer-ötszász csilingelő forintot érnek, de te ingyen jöhetsz, ha kérdésünkre helyes választ küldesz. Jöjjön a játék és a könnyes búcsú péntekig.

Játék, nyertesek

Kinek a a segítségével és útmutatásával kezdett el Metha zenét írni ? (Segítség korábbi interjúnkban, a helyes válasz Kid Panel.)

A megfejtéseket október 30-án, pénteken délután háromig vártuk a jatek@koncertblog.hu címre Schumacher tárggyal. A helyes megfejtést küldők közül három nyertest választottunk: Erdei Rékát, Mató Vivient és Sirokmán Alexet, akik ingyen mehetnek a péntek esti Be Massive Records & Astronaut Music: Thomas Schumacher partyra, a Corvin-tetőre. A nyerteseket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a partyra bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party-, koncert- és fesztiválbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!