Végre megjelent a Larry Hangman zenekar második albuma, a Sinus Rock. A megjelenés napján pedig már be is mutatták az Instantban ingyenes koncerten, melyen a Koncertblog-tévé is jelen volt kameráival - a felvételt szombat este nyolckor mutatjuk be.

Sziporkázó szövegek és fergeteges bulizene, így ismerik a Larry Hangmant. Legutóbb, és egyben először három éve adtak ki lemezt, akkor Sinus Pop címmel. Az elektronikus zenei és rockelemeket vegyítő banda például a Fogyasztó című slágerével már a rádiókba is bekerült, sőt az új albumra szánt Aszteroida is már tavaly rádiós kedvenc lett.

Tavaly sok gonddal kellett megküzdeniük, balesetek, tagcserék, de aztán minden kiegyenesedett:az alapító frontember-dalszerző Kanász Dusán mellé jött a The Carbonfools volt basszusgitárosa, Zsazsa, illetve jelenlegi dobosa is, Kelo.

– Az új album a Sinus Rock címet kapta, ami arra utal, hogy maradunk a rockos elemekkel
fűszerezett elektronikus stílusnál, de az új felállással sokkal teltebb, élőbb lett a hangzás. A
lemezre tizennégy dal került, köztük a tavaly bemutatott Aszteroida és az Anima Sound Systemmel közös Tedd a napfényt be a számba! című feldolgozás, amit szintén ismerhetnek már a rádióhallgatók – mondta Kanász Dusán.

A kedd esti ingyenes lemezbemutatón már kapható is a lemez, a közönség pedig a korábbi slágerek mellett hallani fogja az új dalokat is. Például a Tiéd a ház címűt dal, melyhez az új lemez első klipje készült:

– A szöveg tulajdonképpen egy szakítás történetét meséli el, de a tőlünk megszokott ironikus,
humoros módon. A minimálklipben én játszom az elhagyott pasit, Zsazsa és Kelo pedig a
költöztetőket, akik éppen elviszik a lakásból a bútorokat, berendezési tárgyakat, vagyis egy
szerelem emlékeit. Az egyetlen együttérző szereplő a klipben egy nyuszi – foglalja össze Dusán.

A koncert este szombaton, március kilencedikén este nyolctól látható a Koncertblogon.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra