Szombat este kiderül, miként szól az Englishman in New York, Every Breath You Take vagy a Roxanne a szerző, Sting és a londoni királyi filharmonikusok előadásában.
November 6-án, szombat este nyolckor nagyszabású európai turnéja keretében a Papp László Budapest Sport Arénában lép föl Sting, akinek Simphoncity című produkcióját egy szimfonikus zenekar, a Royal Philharmonic Orchestra kíséri.
Sting ennek ellenére sem macskát hoz a zsákjában, sőt nagyon okosan találta ki, hogy lehet még egy bőrt lehúzni saját életművéről. Ötletéhez rögtön meg is nyerte a  londoni királyi filharmonikusokat és velük együtt koncertezve adja elő a Policos időszak és a szólókarrier olyan nagy slágereit, mint a  Roxanne, Next To You, Every Little Thing She Does Is Magic, Every Breath You Take, Englishman In New York, Fragile, Russians, If I Ever Lose My Faith In You, Fields Of Gold vagy a Desert Rose. Persze az est sztárja sem marad ki a buliból és énekelni azért ő fog.
Úgy tűnik az ötlet bevált: nagy sikerrel járta körbe Amerikát és kerüli meg most Európát a crossover produkció. Akkora a siker, hogy a Deutsche Gramophon már rá is röppent a projektre és kiadta lemezen.
Ha valaki öt évvel ezelőtt pedzeget Stingnek egy efféle projektet, valószínűleg teli torokból röhögi ki az illetőt. Aztán két éve, mikor együtt dolgozott a chicagoi szimfonikusokkal megjött a kedve a nagyzenekarosdihoz. Persze annyira azért nem eszi forrón ezt a kását, hogy könnyűzenészek társak nélkül vegyüljön a szimfonikus brigáddal. A 45 tagú zenekarhoz csatlakozik Sting régi zenésztársa Dominic Miller gitáros, valmint David Cossin ütőhangszer-virtuóz, Jo Lawry vokalista és Ira Coleman basszusgitáros.

Szombat este kiderül, miként szól az Englishman in New York, az Every Breath You Take vagy a Roxanne a szerző, Sting és a londoni királyi filharmonikusok előadásában.

 

 

November 6-án, szombaton este nyolckor nagyszabású európai turnéja keretében a Papp László Budapest Sportarénában lép föl Sting, akinek Simphonicity című produkcióját egy szimfonikus zenekar, a Royal Philharmonic Orchestra (RPO) kíséri.


Sting ennek ellenére sem macskát hoz a zsákjában, sőt nagyon okosan találta ki, hogy lehet még egy bőrt lehúzni saját életművéről. Ötletéhez rögtön meg is nyerte a londoni királyi filharmonikusokat, és velük együtt koncertezve adja elő a police-os időszak és a szólókarrier olyan nagy slágereit, mint a Roxanne, a Next To You, az Every Little Thing She Does Is Magic, az Every Breath You Take, az Englishman In New York, a Fragile, a Russians, az If I Ever Lose My Faith In You, a Fields Of Gold vagy a Desert Rose.

 

Sting


Úgy tűnik, az ötlet bevált: nagy sikerrel járta körbe Amerikát, és kerüli meg most Európát a crossover-produkció. Akkora a siker, hogy a Deutsche Grammophon nevű alapvetően komolyzenei kiadó már rá is röppent az előadásra, és kiadta lemezen.


Ha valaki öt évvel ezelőtt pedzeget Stingnek egy efféle projektet, valószínűleg teli torokból kacagja ki az illetőt. Aztán két éve, amikor együtt dolgozott a chicagói szimfonikusokkal, megjöhetett a kedve a nagyzenekarosdihoz.

 

 

Persze annyira azért nem eszi forrón a klasszikus zenei kását, hogy könnyűzenészek nélkül vegyüljön a szimfonikus brigáddal. A 45 tagú zenekarhoz csatlakozik Sting régi zenésztársa, Dominic Miller gitáros, valmint David Cossin ütőhangszer-virtuóz, Jo Lawry vokalista és Ira Coleman basszusgitáros.