Sokat és sokféleképpen írtunk már arról, hogy a Pilobolus társulat mennyire egyedi és úttörő színfoltot alkotott a modern táncot és a tradicionális árnyjátékot vegyítő produkciójával, a Shadowlanddel, mely február végén és március elején Budapesten is látható lesz. Nehogy bárki is azt higgye, hogy csak mi dicsérjük őket. A folytatásban szemezgetünk a világ minden tájáról, vajon a sajtó ott mit szólt hozzá?

"Kétség nem fér hozzá, hogy ez a teljesen újszerű előadás az idei színházi évad legsikeresebb darabja."
Absolute Madrid

"Egyszerű és tradicionális árnyjátékból egy óriáskivetítős megaeseményt kreáltak, lenyűgözve ezzel az egész világot."
Bild Berlin / Brandendurg

"Ez a show ragyogó művészi eleggyé ötvözi a színház, az operett, az akrobatikus tánc, a költészet és a pop elemeit."
Berliner Morgenpost

"A kezdeti éveihez képest a legtisztább Pilobolus-tapasztalás elképesztő átalakuláson ment keresztül. Erő és illúzió keveredése ez, ahol emberi testek költőien és megmagyarázhatalan módon alakulnak képek sorozatává."
Alistair MacCaulay, The New York Times

"Ha lenne ilyen kategória, az ország legnépszerűbb moderntánc-társulatának járó díjat egészen biztosan a Pilobolusnak ítélnék oda."
The New York Post

"A Pilobolus a fizika törvényeit a merész művészi látásmóddal kombinálva létrehozott egy érzéki és a gravitációnak fittyet hányó koreográfiát, mellyel átíra a modern táncról alkotott fogalmainkat."
Emily DeNitto, Worth

A produkció február 28-tól összesen hét alkalommal lesz látható a Budapest Kongresszusi Központban a Showtime Budapest szervezésében. Jegyek kaphatók a Tickett Express boltjaiban és az Eventim/Tex hálózatában. Az előadásról korábban is adtunk már hírt, megtalálhatod őket:

Az árnyékszínházak története

A Shadowlandról mondják, idézetek a világsajtóból

Kutyalány a szélvédő mögött - Shadowland-sajtóbemutató-riport

Videoajánló a Shadowlandre

   

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)