Jövő szombaton, két nappal a Mikulás után a brit breakbeat fenegyereke, Krafty Kuts látogat hozzánk, a Ninjabreakz szervezésében az A38-ra. A High Definition Break Series bulisorozat tizennegyedik alkalmára akár ingyen is bejuthatsz, ha velünk játszottál. Megvolt a sorsolás.

Krafty új albuma, a Let's Ride borítója

A Ninjabreakz jóvoltából ismét ellátogat hozzánk a törtütemek fenegyereke, Krafty Kuts. A három Breakspoll-díjat is bezsebelt breakbeat-sztár komoly remixernek is számít - melyik törtütemrajongó ne emlékezne például az A.Skillzzel közös Tricka Technology funkkal átitatott bigbeat-ütemeire 2003-ból?...

Krafty Kuts (Instant Vibes/Fingerlickin') Azóta is sok remixet készített, többek közt a Jurassic 5-nak, Arthur Bakernek, Eric B & Rakimnek, Stakker Humanoidnak és az Afrika Bambataának. Viszont sok más breakbeat-sztárral szemben neki mindig sikerült megújulnia is, amit legjobban az idén megjelent új albuma, a Let’s Ride bizonyít. Ezen már abszolút korszerű, modern alapokkal őrjíti meg a rajongóit, lásd például az album húzószámát, a rendszeres szövegelőjével, mc Dynamite-tel felvett Pounding mindig mosolyt csal az arcokra.

Krafty szettjeivel a legkülönfélébb összetételű tömegeket is képes megmozgatni, nem átall korunk divatja szerint mixeit "átlengetni" minőségi dubsteppel, de műsorából rendszerint a hiphop, a funk, az electro és a drum’n’bass sem maradhat ki.

Itt és itt van egy-egy mix, melyekből kapható egy kis ízelítő, milyenek is a szettjei manapság, és hogy fér meg egymás mellett a Leftfield, Deekline, Salt’n’Pepa, Armand Van Helden és a Keresztapa filmzenéje, merthogy kiválóan megfér, az teljesen biztos.

A jövő szombati bulin a brit sztárvendég mellett föllép számos magyar break-potentát. Ott lesz Dublic (Signal/Future Music), a szervező Ninjabreakz részéről Pryus, Krueger és Adam Dolph, valamint a Be Massive-tól Metha és Lucky 23 párosa. A vizuálért Keep Watching felel, jegyek pedig korlátozott számban 2300 forintért kaphatóak elővételben az A38 jegypénztárában vagy az A38.hu-n. A helyszínen a buli napján 2900-ba kerül egy tikett, de aki velünk játszik, ingyen is bejuthat.

Jegyet nyertek

Melyik híres bigbeat/breakbeat-formáció lépett föl az Akvárium Klub nyitóbuliján idén májusban? Segítség korábbi ajánlónkban volt, a helyes válasz a Freestylers volt.

A megfejtéseket a jatek@koncertblog.hu címre vártuk, Krafty tárggyal, pénteken, december hetedikén, délután háromig. A helyes megfejtést beküldők között két jegyet sorsoltunk a Ninjabreakz: High Definition Break Series 14 - Krafty Kuts partyra, most szombatra, december nyolcadikára, az A38-ra: Dorozsmai Tamásnak és Dezső Miának. A nyerteseket e-mailben értesítettük, nevüket itt, ebben a cikkben és a Facebook-oldalunkon is közöltük.

ájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)