November 10-től  13-ig, csütörtöktől vasárnapig másodszor rendezik meg a Fridge Fesztivált a Felvonulási téren. A fesztivál gerincét, ahogy tavaly is nemzetközi frestyle sí és snowboard verseny jelenti, de lesznek gördeszka és BMX bemutatók, pálinka és forralt borszag és ami minket legjobban érdekel, zene is. A nagyszínpadon és a party sátorban föllép többek között a Parov Stelar, a Scooter, a Freestylers, az Infected Mushroom, Beardyman, a Pendulum, valamint Dub FX. A fesztiválról idén is élőben közvetít a Koncertblog.

Scooter is lesz a Budapest Fridge-en

A november 10-én csütörtökön a nyitónapon a finom elektronikát játszó Parov Stelar és a 90-es évek lakossági techno csapata a Scooter húzza a zenei programot. Pénteken ezredforduló nagy break csapata a Freestylers és a goából lassan a popszcénába vonuló izraeli Infected Mushroom zenél a nagyszínpadon, szombaton az ausztrál drum and bass csapat, a Pendulum tol dj szettet mc Verse közreműködésével. előttük pedig a brit Beardyman zenél. Vasárnap jön Ganxta Zolee és a Kartel, az Irie Maffia és végül a Magyarországra lassan hazajáró Dub FX.

A napijegy elővételben 3500 (vasárnapra 2500), a helyszínen 4500 (vasárnapra 3500) forintba kerül. A felnőtt hetijegy előre megváltva 9500 (diákoknak 7900), míg a helyszínen 11900 magyar pénzt kóstál. A napi VIP-jegy 9900, míg a heti 24 900 forintba fáj.  A passzok a Meex Zrínyi utcai és Nyugati téri értékesítési pontjain, a Neckermann irodáiban és a Ticket Express hálózatán kaphatók.

 

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)