Mester Tamás Megasztár-zsűritag Tehetségközpontot gründol, és magyar Grammy-díjasokat akar látni. Arról, hogy szeretnél-e magyar előadóktól angol nyelvű dalokat hallani, már nálunk is szavazhatsz, a poszt legalján.

Mester abból az alapfelvetésből indul ki, hogy vannak hazánkban olyan kaliberű tehetségek, akikből akár világsztárok lehetnek. Ehhez viszont tudomásul kell venni, hogy a popzene nyelve az angol és ezen a nyelven kéne dalokat alkotni.
Ebben a törekvésben Mester szerint sokat segítene, ha a hazai rádiók hajlandóak lennének végre magyar előadók angol nyelvű számait lejátszani. Mester hangsúlyozza, hogy kezdeményezése nem a magyar nyelvű dalok ellen irányul, hanem arra, hogy például egyszer magyar zenészek vehessenek át Grammy-díjat. Nemzetközileg elismert popzenészeket akar látni, akikre büszke lehet az ország.
A Nemzetközi Tehetség Központ szervezése máris meg kezdődött. A cél egy online alkotó közösség létre hozása és megfelelő fórumok megteremtése a szabad alkotáshoz. Aki érez magában annyi tehetséget, hogy csatlakozna a kezdeményezéshez, az máris előregisztrálhat. Hogy ezek mögött a szavak mögött konkrétan mi fog állni az hamarosan kiderül. Terveink szerint többször visszatérünk még a témára a Koncertblogon. Addig pedig már a Koncertblogon is szavazhattok arról, hogy szeretnétek-e magyar kedvenceitek szájából angol nyelvű dalokat hallani.Pár héttel ezelőtt a Megasztárban jelentette be Mester Tamás zsűritag, hogy jelentős anyagi háttérrel létrehozna egy Nemzetközi Tehetségközpontot, mely magyar popzenészek útját pátyolgatná a világhír felé. Egy szavazásban pedig azt kérdezi a közönségtől, hogy szeretnének-e magyar előadók szájából angol szövegeket hallani. Most már a Koncertblogon is szavazhatsz.

Mester Tamás, szintén zenész

Pár héttel ezelőtt a Megasztárban jelentette be Mester Tamás zsűritag, hogy jelentős anyagi háttérrel létrehozna egy Tehetségközpontot, mely magyar popzenészek útját egyengetné a világhír felé. Egy szavazásban pedig azt kérdezi a közönségtől, hogy szeretne-e magyar előadók szájából angol szövegeket hallani - a kérdésre a poszt alján válaszolhatsz.

Mester két alapfeltevésből indul ki: abból, hogy vannak hazánkban olyan kaliberű tehetségek, akikből akár világsztárok lehetnek, meg abból, hogy a popzene nyelve az angol.

Ezt kellene felismerniük szerinte a hazai rádióknak is, melyek - ahogy mondja - nem hajlandók magyar előadók angol nyelvű számait lejátszani. A zsűritag hangsúlyozza, hogy kezdeményezése nem a magyar nyelvű dalok ellen irányul, hanem arra, hogy például egyszer magyar zenészek vehessenek át Grammy-díjat. Nemzetközileg elismert popzenészeket akar látni, akikre büszke lehet az ország.

A Nemzetközi Tehetségközpont szervezése máris megkezdődött. A cél egy online alkotó közösség létrehozása és megfelelő fórumok megteremtése a szabad alkotáshoz. Hogy a nagy szavak mögött milyen konkrétumok állnak, az Mester Tamás ígérete szerint hamarosan kiderül. Mindenesetre aki érez magában elég tehetséget ahhoz, hogy egy ilyen kezdeményezésben részt vegyen az máris előregisztrálhat. Az biztos, hogy amint lesznek új fejlemények, tüstént visszatérünk a témára a Koncertblogon.

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)